Werkwijze


Heb je een idee voor een nieuw meubel, interieur project of concept?
Wij denken graag met je mee en leggen je uit hoe wij te werk gaan.

Afspraak

Om alle wensen en specificaties van jouw custom made project inzichtelijk te maken plannen wij graag een afspraak in bij ons kantoor of op locatie. Onder het genot van een heerlijke kop koffie bespreken wij al jouw wensen en specificaties.

Wij ontvangen het liefst zoveel mogelijk informatie waarbij we samen de juiste keuzes maken in zowel het ontwerp, de materialen en de afwerking. Voorbeelden van designs kleuren en materialen die aansluiten bij jouw wensen ontvangen wij dan ook graag voorafgaand.

Ontwerp

Wanneer wij alle informatie ontvangen hebben gaan we aan de slag met het ontwerp en een prijsindicatie. In sommige gevallen is er al ontwerp vanuit een architect of interior designer. Naar aanleiding van het eerste ontwerp worden er waar nodig wijzigingen aangebracht. Wanneer je je helemaal kunt vinden in het ontwerp maken wij de definitieve offerte op.

Offerte

Al onze offertes zijn geheel vrijblijvend. Na akkoord ontvang je van ons een factuur voor de aanbetaling. Het bedrag van de aanbetaling is afhankelijk van het totaalbedrag. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wanneer wij de aanbetaling hebben ontvangen bestellen wij de materialen die we voor jouw custom made project geselecteerd hebben en gaan we aan de slag met de productie.

Productie

Dankzij onze korte lijnen binnen ons team houden wij je op de hoogte over de vorderingen van jouw project. Onze gemiddelde levertijd bedraagt 6 – 12 weken, afhankelijk van de drukte. Bij de definitieve offerte ontvang je van ons een indicatie van de actuele levertijd.

Levering

Wanneer het meubel, interieur project of concept gereed is maken we een afspraak voor de levering en komen we het op locatie vakkundig plaatsen en monteren. Na de montage ruimen wij vanzelfsprekend alles netjes op en lopen we het zorgvuldig na.

Ben je na deze informatie over onze werkwijze benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!