Werkwijze


Het mooiste van maken, is dat niks onmogelijk is. Laat je creativiteit erop los. Maar hoe gaat dit in zijn werk?! Zo:

Koffie

Goede ideeën starten met koffie, of met een wijntje. Maak hier een afspraak of kom een keer langs bij onze loods in Rotterdam Noord.  Zo leren we elkaar een beetje kennen en gaan we in gesprek over jouw idee.

Concept

Om te beginnen: inspiratie is key. We verzamelen dit op een moodboard. Op dit moodboard komen alle kleuren, materialen, vormen en functies die jij tof vindt. Dit doen we digitaal, maar neem vooral ook uitgescheurde tijdschriftenpagina’s mee. Uiteraard kan je ook nog even kijken bij onze afgeronde projecten.

Ontwerp

Let’s go! Wij bundelen alle inspiratie om vervolgens te starten met ontwerpen.  Het design zal er kick en karakteristiek uitzien en het ontwerp ‘klopt’. Hiermee bedoelen we dat het functioneel en logisch is. Afgestemd op jouw context en gebruik.

Door middel van een digitale weergave, een render, is het mogelijk om een realistisch beeld te krijgen hiervan. Aan de hand van deze render besluiten we samen de definitieve materialen en kleuren.

Uitvoering

We maken alles met de hand (oke, en de bijbehorende tools) Dit doen we op locatie of in onze eigen loods. Mocht dat laatste het geval zijn, komen we het uiteraard ook plaatsen.