Red Bull Fun Trailer


Wie aan Red Bull denkt, denkt allang niet meer alleen aan het energiedrankje. Door een ijzersterke merkbeleving denk je aan ‘vrijheid’ en ‘plezier’. Wij werkten mee aan deze beleving door een concept neer te zetten dat bijdraagt aan de merkactivatie van Red Bull. De opdracht was helder: een uitbreiding op de truck met vette interactieve elementen. ‘Red Bull geeft je vleugels’: wij tilden plezier naar een hoger niveau.

Design

merkbeleving

stoer

uitnodigend & opvallend

Alles wat Red Bull doet is stoer, dus de uitstraling moet dit ook zijn. De verbouwde aanhangwagen en de ingebouwde elementen hebben allemaal een strak, mat-zwart uiterlijk. Door het lichtgevende logo op de achterkant van de truck is het opvallend, en zeker in het donker niet te missen. De aanhanger bevat een PlayStation set-up, een bbq-grill, een uitschuifbare tool-wand en last but not least: een grindbuis. Deze gimmicks zijn natuurlijk van zichzelf al extreem kick en uitnodigend, maar omdat ze zichtbaar zijn van buitenaf, draagt dit ook bij aan het uitnodigende en opvallende karakter.

Functie:

mobiel

extreme fun

interactie met de doelgroep

Alle onderdelen zijn inklapbaar, zo kan de truck makkelijk verplaatsen tussen verschillende events. De fun-elementen passen goed bij de lifestyle van de doelgroep en vragen ook om interactie. Door deze interactie voelt de doelgroep zich geconnect met het merk en mensen blijven hangen rondom de trailer, waardoor het er altijd druk en gezellig uitziet. Naast de bovengenoemde fun-elementen bevat het geheel ook een geïntegreerde speaker-installatie en ingebouwde koelkasten gevuld met Red Bull. Het gaat natuurlijk ook nog om de energie-drank.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!