Pizza truck Magioni


Samen met het conceptbureau ‘De Container’ ontworpen en bouwden wij deze opvallende pizza truck voor de merkactivatie van Magioni pizza. Magioni pizza maakt guilt-free pizza’s: verse pizzabodems en belegde pizza’s met minder calorieën en meer groenten. 

Design

Opvallend

Geen corporate uitstraling

Merkbeleving Magioni

We bouwden een oude Mercedes truck om naar deze opvallende pizza truck. Het design van de foodtruck is volledig in de look and feel van Magioni. De kleurstellingen van de foodtruck en de disco-oven zijn herkenbare elementen van het merk.  Het logo op de bovenkant is uiteraard niet te missen, vooral niet in het donker. Het dakterras bovenop de truck is een ware eyecatcher.

 

Functie

Kwalitatieve keuken

Makkelijk op- en afbouwen

Genoeg opbergruimte

Waarom een foodtruck 3.0? De gehele binnenkant van de truck is ingericht met hoogwaardige elementen zoals RVS werkbanken, een koelsysteem en een elektrische oven. De kastjes binnenin dienen als handige opbergplekken. Dit maakt het prettig om er een hele dag in te werken. De uitbouw aan de zijkant van de truck is volledig elektrisch bedienbaar, op deze manier verloopt het op- en afbouwproces soepel.

Benieuwd  hoe deze truck werd omgebouwd? Check het proces hier!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!