Over ons


Om alvast een beeld van Studio Olivier te krijgen vertellen we je graag wat over wie wij zijn. Heb je na het lezen vragen of ben je enthousiast geworden? Je kan het contactformulier invullen of bellen. Wees ook welkom om langs te komen voor een kop koffie.

Studio Olivier heeft plezier:

In alles wat we doen hebben we veel plezier. Het mooiste van maken is dat niks onmogelijk is. Dit staat ten grondslag van alles wat we doen. Naast het werken in opdracht zijn wij ook altijd bezig met het vormgeven van onze eigen brain farts. Dit is goed voor de creativiteit en zo zijn we nooit klaar met het leren en excelleren van onze skills.

Studio Olivier denkt deskundig door:

Deskundig ontwerpen betekent in onze ogen een ontwerp dat in elk opzicht klopt. Het past bij jouw wensen maar het past ook in de betreffende ruimte. Of het nou gaat om een meubel, object, foodtruck of een geheel interieur: het wordt gebouwd voor gebruik. Functie staat voorop en hierin proberen we altijd een stap verder te denken. Uiteraard volgt design.

Studio Olivier heeft een karakteristieke eigen stijl:

In werkwijze en ontwerp. Vanuit onze loods in Rotterdam Noord gaan we aan de slag. Zo veel mogelijk onderdelen maken we zelf, en met de hand. We werken graag met een mix van natuurlijke materialen en we zorgen altijd voor een karakteristieke uitstraling. Dit doen we door op zoek te gaan naar een balans van contrasterende elementen.

Studio Olivier als leerbedrijf:

 

Partners

Waar nodig hebben we onze vaste partners die komen assisteren. Op deze manier valt het gehele maakproces onder één dak. Samen maken we niks onmogelijk.

 

Opdrachtgevers

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!