Lof der Zoetheid


Bij Lof der Zoetheid je raadt het al, wordt er iedere dag met veel liefde een ruim assortiment aan zoetigheden bereid. De eigenaren van Lof der Zoetheid wilden graag een frisse nieuwe look & feel in de zaak. Samen met architect Ben Luteijn zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen.

Design

Fris

Kleurrijk

Toegankelijk

De kleuren groen, paars, zwart en wit staan centraal in de nieuwe look & feel van Lof der Zoetheid. De kleuren keren op verschillende manieren terug in het design. Zowel in de bar als in de bekleding van de banken en stoelen.

De bar is het pronkstuk van Lof der Zoetheid en staat daarom ook prominent in het midden van de zaak. De groen gespoten golfplaten geven de bar een strakke en verfrissende uitstraling. Het blad van de bar maakten we van RVS, zodat het bestand is tegen vocht, vuil en hoge temperaturen.

Functie

Snelle workflow

Overzicht

Opbergruimte

Een snelle workflow is voor iedere horecazaak van belang en daar hebben we in dit ontwerp ook zeker rekening mee gehouden. Doordat de bar centraal staat in het midden van de zaak kan het personeel goed het overzicht bewaren en snel zien of een tafel iets wilt bestellen.

Lof der Zoetheid
Noordplein 1
3035 EA Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!