Boutique Hotel Eleanor


Boutique Hotel Eleanor is een designhotel met een brasserie en een cocktailbar.  Eleanor wil een beleving voor haar gasten neerzetten, en dat begint natuurlijk bij het interieur. Wij hebben voor dit interieur project het cocktailstation in de cocktailbar en de bar in de brasserie volledig ontworpen en gemaakt. In de hotelkamers realiseerden wij het badkamermeubel.

Design

Elegant

Eigenzinnig

Hoogwaardige materialen

De bar in de brasserie is gemaakt van HI-MACS marmo. Een prachtig materiaal dat grenzeloos design mogelijk maakt en qua vormgeving en duurzaamheid aan alle wensen voldoet. We creëerden een gigantisch naadloos blad dat van nature antibacterieel is, ideaal voor iedere bar! Het werkblad van de bar is van massief messing en de opbergrekken boven de bar zijn van goudkleurig staal. Door deze combinatie van materialen krijgt het geheel een elegante uitstraling.

In de cocktailbar bouwden wij een cocktailstation in dezelfde eigenzinnige stijl als de rest van de ruimte. Achter de bar plaatsten wij het logo met daarachter lichtbakken voor een flamboyante uitstraling.

Functie

Snelle workflow

Professioneel cocktailstation

Opbergruimte

Voor zowel de bar in de brasserie als het cocktailstation in de cocktaillounge geldt dat de workflow goed moet zijn. Dit betekent dat de indeling van de bar logisch is en dat de routing klopt. Bij de bar in de brasserie is er extra opbergruimte gecreëerd door stalen rekken. Deze worden gebruikt voor het glaswerk als extra opbergruimte voor de flessen. Het cocktailstation in de cocktailbar is op maat gemaakt en ingedeeld op basis van de wensen van professionele cocktailshakers

Naast de barren zijn in de hotelkamers hebben wij alle wastafelmeubels gerealiseerd. Dit zijn meubels van zwart gelakt eikenhout met daarop een gouden wasbak.

Boutique Eleanor
Vlasmarkt 54-56
4331 PG Middelburg

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!