Win: de cocktailbar voor thuis


Wij vinden het verschrikkelijk dat alle barren dicht zijn met nieuwjaarsavond, maar niet getreurd: WE GOT YOU! Samen met Slagers Gin geven wij een super exclusieve cocktailbar weg. Zo heb jij gewoon een bar aan huis. Deze is van alles voorzien: Glazen, een gouden schenktuit, garnering en niet geheel onbelangrijk een complete gin-tonic set van Slagers Gin en Fever tree. 

Jij kan dit pakket (ter waarde van €360,-) winnen! De winnaar wordt bekend gemaakt op 30-12 zodat het nieuwe jaar goed kan beginnen🍾: een gin-tonic in je hand en deze cocktailbar aan de wand.


Naar alle projecten

Studio Olivier werkt het liefst met hoogwaardige materialen net zoals Slagers Gin dit doet met hoogwaardige ingrediënten. Het is een echte Rotterdamse gin die als speciale toevoeging Rotterdamse Steakkruiden van Slagerij van Linschoten bevat. Bedacht en ontwikkeld in samenwerking met de Schiedamse distilleerderij Onder de Boompjes. Deze gin past bij elke gelegenheid, maar komt het beste tot zijn recht in combinatie met een mooi stuk vlees.

Slagers gin is een zachte premium gin met een licht pepertje in de afdronk. Speciaal aan deze gin zijn de Rotterdamse steakkruiden die in het recept verwerkt zitten. Deze steakkruiden bevatten een mooie mix van gedroogde groenten zoals knoflook, oregano, koriander en gedroogde peper in combinatie met het beste zeezout. De kruiden komen het best naar voren in combinatie met Slagers gin’ eigen garnituur: Verse sinaasappels die worden gedroogd en gerookt in hun eigen worstmakerij. Guess what, deze garnituur zit ook in het pakket.

Twee Rotterdamse ambachtelijke bedrijven hebben niet voor niets de handen in één geslagen: jij kan dit pakket winnen. Hoe? Zo:

  1. Volg Studio Olivier en Slagers Gin op Instagram
  2. Like deze post
  3. Tag een vriend of vriendin met wie jij het liefst een gin-tonic drinkt

De winnaar wordt bekend gemaakt op 30-12 zodat het nieuwe jaar goed kan beginnen: een gin-tonic in je hand en deze cocktailbar aan de wand. Tot die tijd kan je de cocktailbar bewonderen in de mooiste slijterij van Rotterdam: Library of Spirits. Deze is geopend en bevindt zich op de Oude Binneweg 111B.

Fantaseer over te gekke concepten, prachtige meubels en onthoud: het mooiste van maken is dat niks onmogelijk is!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op!